Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer LOPPO?

- Hos LOPPO kan du selge det du ikke trenger lenger. Du kan leie en stand hvor det er plass til både klær og ting. Det er også mulig å leie en plass for enkeltgjenstand for å selge småmøbler etc. LOPPO har også egen plass for bilder i billedgalleri.
 1. Book stand via vår nettside eller i butikk
 2. Velg ønsket startdato og leieperiode for det du ønsker å selge
 3. Logg inn på "Mitt LOPPO" for å se dine bookinger. Ved første gangs innlogging må du registrere deg og opprette passord. Husk at du må bruke samme e-postadresse som du brukte da du booket standen din.
 4. Når du har logget inn, legg inn ditt kontonummer og adresseinformasjon. Dette må gjøres for at vi skal kunne utbetale din fortjeneste for salget.
 5. Legg inn de varene du ønsker å selge 
 6. Ta med varene til butikk når leieperioden din starter. I butikk printes det ut prismerker som du setter på varene dine. Vi har også kleshengere og alarmer tilgjengelig om du trenger det.
 7. Sett ut varene dine på den standen du har leid. Du velger selv hvordan du vil plassere tingene dine på standen, men vi anbefaler et ryddig og oversiktlig inntrykk for å skape mest mulig salg. Fyll heller på med varer underveis i leieperioden din.
 8. Følg med på salget hjemmefra, mens vi er i butikken og tar oss av salget for deg.
 9. Fortjenesten utbetales til din konto.

  For mer informasjon, se våre betingelser

Når kan jeg komme og sette tingene på standen min?

Du kan komme fra klokka 10 den dagen leieperioden din starter.  Du kan sette ut på standen din i hele åpningstiden. Skulle du bli forhindret fra å kunne komme på leieperiodens første dag, gi beskjed til oss. Når du kommer til butikken - ta kontakt med personalet som hjelper deg i gang.

Når kan jeg hente tingene som ikke er solgt?

Standen din må pakkes ned og tømmes senest innen stengetid på leieperiodens siste dag. Du kan forlenge leieperioden din så lenge det er ledig kapasitet. Forlenge leieperioden din kan du gjøre både via "Mitt LOPPO" og i butikk. Husk å gi beskjed til personalet når du kommer til butikken for å pakke ned din stand.

Hvor mye kan jeg ha på en stand?

En velfylt, men ikke overfylt stand, selger best. Du kan både henge klær og sette ting ut i hyllene dine. Fyll gjerne på med varer underveis i leieperioden.

Når kan jeg fylle på med varer

Du kan fylle på med varer i hele leieperioden din. Når du kommer til butikk, gir du beskjed i kassen at du skal fylle på standen din. Vi skriver ut prislapper for deg.

Når utbetales penger for mitt salg?

LOPPO utbetaler fortjenesten til standleiere 2 ganger pr måned.
Salg fra 1. - 15. utbetales den siste i måneden (eller første bankdag etter)
Salg fra 16. til den siste utbetales den 15. i påfølgende måned (eller første bankdag etter)
Eventuelt kjøp fra konto trekkes fra frem til utbetalingsdagen.
Det er dessverre ikke mulig for oss å utbetale tidligere eller samle opp utbetalingene.
NB: Husk å registrere ditt korrekte bankkontonummer på Mitt LOPPO

Må jeg legge inn alle varene på nytt hvis jeg booker en ny stand?

Hvis du skal selge noen av de samme varene på en ny booking, kan varer fra tidligere booking nå flyttes over til ny booking. Dette gjør du inne på Mitt LOPPO. Finn din tidligere booking, merk de varene du ønsker å flytte, velg flytte elementer og velg flytting til din nye booking. Spør oss gjerne i butikk hvis du lurer.

Hva er åpningstidene til LOPPO?

Loppo har åpent: 
Man-fre 10-19
Lør 10-17Gjelder alle butikkene

VELKOMMEN TIL LOPPO
Kontakt oss

 
Adresse hovedkontor

Kjørbekkdalen 13A

3735 Skien

Norge

 
Epost
 
Telefon